TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            
 

Biblioteca NUK

In curind o sa avem propria noastra biblioteca!

In magazinele de carti veti gasi o varietate mare de carti si manuale pe diverse teme – sarcina, nastere, alimentatia la sin, pina la educatia pre-scolara.

Noi va propunem o sursa accesibila de cunostinte, deoarece parintii se pierd desul de usor in aceasta multitudine de informatii si intimpina dificultati in gasirea informatiei necesare.

Ideea e urmatoarea: noi incercam sa ne facem propria biblioteca, care sa contina carti cu informatii cu adevarat importante pentru parinti.

 

Brosura NUK "Alimentatia la sin".

In aceasta carticica se contin informatii importante despre: laptele matern, alimentatia la sin, alergii, tehnici de hranire la sin, pozitii in care e comod sa fie hranit copilul, incetarea alimentarii.

Click aici pentru a descarca brosura "Alimentatia la sin"
(540 KB PDF)


Brosura NUK "Alimentatia".

Aceasta este dedicate alimentarii copiilor dupa ce au fost indepartati de la sin. A fost scrisa in colaborare cu Petra Fricke, specialist in nutritive.

Click aici pentru a descarca brosura "Alimentatia"
(3,6 MB PDF)


Brosura NUK "Dintii si gura".

Despre cresterea corecta a dintilor si dezvoltarea corecta a cavitatii bucale si maxilarelor, scrisa de Hubertus von Treuenfels.

Click aici pentru a descarca brosura "Dintii si gura "
(2,8 MB PDF)


Atentie:
Pentru a descarca fisierul faceti click pe link si in fereastra care apare tastati "save".