TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            

Noutăți

Asortiment nou

Fiti informat cu privire la noile noastre produse, afla mai multe despre avantajele si dezavantajele, sau pur si simplu accesati paginile.

 

Biberonul NUK Junior Cup

Canita noua cu un capac moale push-pull (apasa-trage) este proiectat pentru copii activi (de la 36 de luni şi peste). Perfect adaptat pentru jocuri şi sport, în orice vreme.

 

 

 


 

Canuta NUK Easy Learning Mini Cup Soft

Printre Easy Learning Cupa a sosit. Nou - NUK Easy Learning Mini Cupa moale mânere şi o gura de scurgere pentru copii mai mari de 6 luni. Conceput pentru a organiza o tranziţie lină de la sânul mamei catre canuta.

 

 


 

Sistemul de dezvoltare orala

Noul sistem de dezvoltare orala in patru etape. Asigura dezvoltarea orala si a dintilor pe etape, pentru o dezvoltare corecta chiar de la primele zile de viata.

 

 


Comprese cu gel pentru san

Aceasta înlătură un sentiment de tensiune în sân în timpul sarcinii. În timpul alaptarii îmbunătăţeşte randamentul, şi după înţărcare ajută la consolidarea ţesutului.

 

 

 


 

Container pentru pastrarea laptelui matern

Pentru păstrare comoda şi igienica. Pur şi simplu colectati laptele matern, şurubati capacul şi pastrati in frigider sau congelator.