TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            

Merite şi decorări

Nuk se bucură că produsele noastre sunt în cerere şi dumneavoastra va folositi cu placere. Suntem foarte mandri si ne bucuram pentru premiile câştigate şi decorate, şi dacă permiteti, dorim să ne impartasi aceasta bucurie cu voi.

Mai jos sunt expuse toate premiile noastre la acest moment. Dacă nu vor aparea noi, suntem bucuroşi să vă spun despre acestea.

"Standard german de calitate - Secolul brandurile 2007 - suzete Nuk"

Articol despre Nuk, a fost publicat pentru prima dată în 2004, apoi emisa din nou în 2007

În enciclopedia sunt mărci germane, care au depăşit concurenţii săi - primii jucători în domeniul său.

Citat: "Produsele companiei Nuk sunt cele mai potrevite pentru ingrejirea copiilor din lume. Părinţii au încredere în brand mai multe decenii..."

Sursa: standarde germane de calitate - Brands Century, ed. Florian Langenscheidt, 2007.

 

Premiul pentru cel mai bun design în Germania (anul 2007).

Jucăria pentru dentiţie Combină şi joacă-te şi periuţa de dinţi elaborate de NUK, au fost nominalizate la premiul pentru cel mai bun design în Germania în anul 2007.

Candidaţii la acest concurs sunt aleşi în exclusivitate de ministerul Economiei şi senatorii districtelor, sau de ministerul Federal al Economiei şi Tehnologiei.

Pentru a primi dreptul de participare, produsul trebuie să fi primit cel puţin un premiu naţional sau internaţional. Nici un alt concurs de design nu stabileşte criterii atît de înalte.

 

Premiul pentru cel mai bun produs din cauciuc al Germaniei în 2006 – Biberonul din latex NUK.

Biberonul din latex pentru sticluţele NUK FIRST CHOICE au primit premiul decernat de DKG.

Capacul din latex a depăşit ceilalţi producători de mărfuri din cauciuc, juriul acordîndu-i primul loc. Mărfurile au fost evaluate din punct de vedere al aspectului, dar şi al calităţilor sale tehnologice unice.

 

 

Premiul IF pentru design 2006 – Produsele NUК pentru îngrijirea cavităţii bucale.

Premiul IF este una din cele mai prestigioase distincţii pentru design din lume. Participarea la acest concurs şi victoria sunt un mod excelent de promovare: doar cele mai bune produse primesc acest premiu.

 

 

 

Famille 2005 – seria NUK First Choice.

Revista franceză pentru micuţi Famille, a acordat NUK premiul Am încercat şi ne-a plăcut în anul 2004. În 2005 ne-a fost decernat Grand-Prix-ul cititorilor Famille pentru toată seria de biberoane şi sticluţe First Choice.

Mulţumim tuturor cititorilor Famille care au ales NUK.

 

Prima baby 2005 – Pompa manuală pentru sîn.

În ianuarie 2005, cunoscuta publicaţie britanică pentru copii Prima baby a acordat produsului NUK marele premiu. Din cele 6 pompe pentru sîn expuse la concurs, pompa NUK a primit denumirea de cea mai bună cumpărătură şi a fost singurul care a primit punctajul maxim.

 

 

Premiul REDDOT pentru design - seria NUK FIRST CHOICE

“Premiul REDDOT pentru design” în 2004 a fost acordat seriei NUK FIRST CHOICE pentru aportul deosebit în design-ul inovaţional.

În anuarul bilingv Noutăţi în design 2004 a apărut următorul articol: Pentru a elabora o sticluţă pentru copii, e nevoie de inteligenţă şi sentiment. Într-un astfel de moment dificil din punct de vedere emoţional, părinţii aleg produsul cel mai optim pentru ei şi pentru copilul lor.

Seria NUK FIRST CHOICE – sistemul inovativ sticluţă + biberon, are caracteristici igienice, sigure, comode şi ergonomice – astfel, NUK se diferenţiază pe piaţa produselor şi serviciilor de acest fel.

 

“Trăieşte şi iubeşte” 2004 – seria NUK FIRST CHOICE.

„Trăieşte şi iubeşte”, principala revistă pentru bebeluşi a desemnat seria NUK FIRST CHOICE – ca fiind cea mai bună din lume în acest moment.

 

 

American Baby 1999-2005 – suzeta NUK.

În 1999, cu o majoritate de voturi, cititorii revistei American Baby au acordat suzetei Nuk titlul de „Marca anului”.

În fiecare an , revista Ameican Baby organizează un sondaj printre cititorii săi pentru a determina primele 15 mărfuri indispensabile în fiecare casă. Mai mult de 7000 de părinţi au ales suzetele NUK.

Ca să fim mai exacţi, suzetele NUK au fost singurele din această categorie recomandate în top 15. Succesele NUK nu se opresc aici. Suzetele noatre au fost desemnate cele mai bune în 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.

Mulţumim tuturor cititorilor americani!

 

Premiul Baden-Württemberg pentru design în 2003 – NUK “Starlight”.

În 2003, Comitetul internaţional din Baden-Württemberg a oferit medalia de argint suzetei NUK Starlight. În total, la toate categoriile, au fost nominalizate 440 mărfuri.

 

 

Premiul IF pentru contribuţia în design 2003 – NUК “Starlight”.

Premiul IF este una din cele mai prestigioase distincţii pentru design. În 2003 acesta a fost adjudecată de suzeta NUK „Starlight” . Premiul se acordă pentru designul impecabil şi inovaţie. Cu acest premiu, NUK se mîndreşte în mod deosebit.

 

 

Sondajul revistei “Trăieşte şi iubeşte” 2003 – Pompa pentru sîn NUК.

În aprilie 2003, principala revistă dedicată bebeluşilor din Africa de Sud "Trăieşte şi iubeşte" , a organizat un sondaj printre cititorii săi, confom căruia pompa pentru sîn NUK a fost recompensată cu numărul maxim de puncte - 5.

 

 

Mama to ja 2002 – NUK “Baby rose-Baby blue”.

Principala revistă pentru copii din Polonia „Mama to ja”, a nominalizat întrega serie “Вaby rose-Baby blue” pentru premiul “Cel mai bun pentru copilul Dumneavoastră” la categoria Accesorii Diverse pentru Copilul Dumneavoastră.

 

 

Mom Baby 2002 – Suzetele şi sticluţele NUK.

Conform unui sondaj al revistei tailandeze ”Мom Ваby” sticluţele şi suzetele NUK au fost printer cele mai appreciate, fiind alese “Cele mai iubite” mărfuri ale anului 2002.

 

 

APEO 2002 - Suzetele NUK.

Asociaţia de Obstetrică din Portugalia APEO recomandă utilizarea suzetelor NUK. Această recomandare a fost făcută printr-o scrisoare încă în aprile 2002.