TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            

Cumpărăm produsele NUK

  1. Pot să cumpăr direct produse NUK?
  2. De unde pot cumpăra biberoane NUK de marimea 3?
  3. De ce nu se vând tetine fără biberoane?
  4. De unde pot cumpăra căpăcele de protecţie pentru tetine NUK?
  5. Pot să cumpăr căpace pentru căni NUK Magic Cup separat?

Pot să cumpăr produse NUK direct?

Produse NUK le puteţi gasi în orice magazin de vânzare cu amănuntul în zona Dumneavoastră. (Farmacii, Centre Comerciale, Supermarkete sau din magazinele specializate) cu amănuntul.

În farmaciile ELODY farm găsiţi tot asortimentul de produse NUK .

Pentru cei care nu au timp sau din ori care alta problema, produsele NUK pot fi cumparate prin intermediul internet magazinului – www.babymarket.md , unicul magazin-online predestinat totalmente copiilor din Republica Moldova.

De asemenea puteţi să ne anunţaţi ce produse vă interesează, prin e-mail, poştă sau telefon. Noi vom analiza posibilităţile noastre cu privire la disponibilitatea livrării de mărfuri la magazinul, care vă convine.

De unde pot cumpăra biberoanei NUK de marimea 3?

Copil meu are 18 luni, dar încă îi place să sugă de la tetină. De unde pot cumpăra biberoane NUK de marimea 3?

Există două marimi de biberoane NUK.

Prima marime: pentru copiii de 0 - 6 luni.

Marimea a doua: pentru copii cu vârsta între 6 - 18 luni.

Copii mici de 18 luni şi mai mari, de obicei, sunt deja capabili şi dispuşi să mănânce singuri, aşa că vă recomandăm tetine-instructor NUK şi caniţe de băut.

Marimile biberoanelor sunt aproximative. Lăsaţi copilul singur să aleagă ce biberon i se potriveşte. El ştie mai bine.

Vă rugăm să nu uitaţi, că biberoanele cu tetine nu pot înlocui suzeta copilului Dumneavoastră. Suptul permanent din biberon al lichidului sau a hranei din amestecuri de fructe şi legume poate duce la dezvoltarea cariei.

Tetină NUK din silicon de această mărime nu se produc. Puteţi procura numai biberoane din latex de mărimea 3.

Siliconul - materialul cel mai potrivit pentru producţia de suzete din cauza rezistenţei la căldură, la razele ultraviolete şi la grăsimile lactate. În acelaşi timp, pe silicon pot rămâne urme de dinţi. De la o fisură mică materialul se va rupe în continuare. Acesta este motivul pentru care biberoanele ar trebui să fie schimbate la primul semn de deteriorare: zgârieturi sau urme de dinţi. Din cauza aceasta, vom folosi biberoane de silicon numai pentru mărimile 1 şi 2. Apoi, aveţi posibilitatea să treceţi la biberoanele de latex - ele nu se vor deteriora atât de uşor. În ceea ce priveşte mărimea şi funcţiile - sunt din aceeaşi categorie.

De ce nu se vând biberoane fără tetine?

De ce nu pot cumpăra biberoane fără tetine? Copilul meu încă mai bea ceai din biberon şi mă deranjează puţin faptul, că sunt nevoită să arunc tetinele de lapte şi să cumpăr altele noi pentru ceai.

De regulă, noi producem doar biberoane cu tetine de mărimea 1 din următoarele motive:

În primul rând, în cele mai multe magazine, pur şi simplu nu este spaţiu suficient pentru a stoca împreună şi biberoane cu tetine şi biberoane fără tetine.

În al doilea rând, cererea pentru biberoane fără tetine este foarte mică.

Cei mai mulţi oameni, procură biberoane chiar înainte de apariţia unui nou-născut sau imediat după naştere. Ei au nevoie de tetine pentru lapte de mărimea 1. În plus, noi suntem responsabili pentru calitatea produsului nostru într-un singur caz: în cazul în care sunt toate componentele sale, cu alte cuvinte, în cazul în care mărfurile sunt produse NUK.

De unde poţi cumpăra căpăcele de protecţie pentru biberoane NUK?

Am pierdut un capac de biberon şi nu pot găsi un înlocuitor!

Vă rugăm să nu uitaţi, că căpăcelele NUK oferă o protecţie de la praf. Dumneavoastră nu ar trebui să le folosiţi pentru o închidere forţată la alte biberoane. Căpăcelele nu pot fi spălate în maşina de spălat vase, sau cu detergenţi, astfel ele pot fi deteriorate.