TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            

Diverse

Tocmai am născut un copil. Aţi putea să-mi trimiteţi mostre din produsele dumneavoastră?

Suntem foarte încântaţi, că sunteţi interesaţi de produsele noastre. Noi suntem dispuşi cu siguranţă, să vă trimitem toată informaţia care vă interesează.

Sperăm că veţi intra în situaţia noastră: mostre gratuite sunt date numai pentru medici şi moaşe pentru a le permite să testeze produsele noastre. Dacă doriţi să obţineţi mai multe informaţii, îi puteţi contacta întotdeauna pe vânzători.

Produsele NUK sunt vândute în magazine de specialitate, şi în secţiile din magazine universale, precum şi în farmacii şi supermarket-uri.

Avem gemeni. Ce fel de ajutor aţi putea să ne acordaţi?

Atunci când într-o familie se nasc mai mulţi copii - acesta este întotdeauna o ocazie specială, o binecuvântare rară şi un drum special, pe care trebuie să mergi. Puteţi să-l parcurgeţi, împreună cu NUK!

Împărtăşim bucuria Dumneavoastră şi Vă dorim din toată inima fericire şi un viitor fără griji. Sperăm că produsele noastre vă vor ajuta, pentru că nouă nu ne este indiferent.

În NUK este o tradiţie specială - pentru astfel de ocazii să vă oferim cadouri. Va rugăm să ne trimiteţi fotocopii ale certificatelor, şi în câteva zile veţi primi cadourile.

Jucăriile NUK reprezintă o ameninţare pentru sănătate?

Nu există nici un motiv de îngrijorare! Corpurile moi şi culorile luminoase sunt totalmente inofensive. Vopsele din categoria C, conţinând coloranţi, care nu sunt dăunătoare venind în contact cu gura sau cu cavitatea bucală. În special, este demn de remarcat faptul că, la fabricarea produselor noastre noi întotdeauna respectăm cerinţele cele mai stricte şi ţinem cont de toate recomandările.

Nu uitaţi: toate jucăriile din latex NUK sunt fabricate din materiale de înalta calitate. Aceste materiale se vor uza mai repede. În contact cu uleiurile şi grăsimile, care se conţin, de exemplu, într-o cadă de baie plină cu apă, acest proces se accelerează: suprafaţă devine mai aspră, iar în unele cazuri poate să se desprindă vopseaua. Temperaturile ridicate şi lumina directă a soarelui conduc la uzura prematură a latexului. Materialul devine poros şi lipicios. Este suficient doar de a şterge jucăriile în apă caldă.

Notă: Bisphenol-A se conţine în materiale sintetice.

De peste 50 de ani, fabricăm produse de marca NUK, destinate pentru sănătatea, siguranţa şi satisfacerea dorinţelor copiilor mai mici şi mai mari. Pretenţiile noastre faţă de calitatea înaltă a produselor sunt exprimate prin selectarea fără compromisuri a materii prime, precum şi corespunderea cerinţelor ecologice şi controlul strict asupra procesului de producţie. Deoarece din momentul înfiinţării Companiei am desfăşurat serioase cercetări ştiinţifice, pentru ca producţia noastră să meargă în pas cu cele mai recente evoluţii ştiinţifice, atât în ceea ce priveşte aspectul cât şi din punct de vedere al materialelor folosite. Ne ajută cunoştinţele medicilor, chimiştilor şi inginerilor-tehnologi, care colaborează cu personalul de cercetători al Companiei.

Acest lucru se aplică în producerea biberoanelor din policarbonat. Discuţiile repetate despre pericolele bisfenolului-A, materie primă, care se conţine în policarbonat, a diminuat după ce s-au efectuat un şir de cercetări la nivel mondial. Rezultat: rata de bisfenol-A, care se conţine în policarbonat, nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea umană.

Dozele admise de substanţe (în special în produsele alimentare) sunt strict reglementate. Este dovedit, că Bisfenol-A din biberoanele de policarbonat NUK nu ajunge în produsele alimentare. Acest lucru este indicat în raportul din 29.01.07 al Institutului Federal pentru Evaluarea Riscurilor din Germania (FIORG) despre Bisfenol-A, care se conţine în biberoanele destinate copiilor:

"Acest lucru este valabil pentru biberoanele din policarbonat: cantitatea de Bisfenol-A, care intră în alimente pentru copii, ar trebui să nu depăşească doza zilnică admisă. Verificarea selectivă de Stat a conţinutului din biberoanele pentru copii, încălzite în condiţii de casă, nu au depistat Bisfenol-A. Potrivit FIORG biberoanele din policarbonat, nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea copiilor. Institutul permite utilizarea lor. "

Dacă utilizaţi tetine de plastic pentru copii:

Bisfenol-A se transformă în policarbonat şi formează o legătură puternică cu el. Cu toate acestea, noi urmărim cu mare atenţie discuţiile despre majorarea cantităţii de bisfenol-A care intră în produselor alimentare când se încălzesc mai des biberoanele cu produse alimentare în cuptorul cu microunde. De aceea, de mulţi ani, noi din oricare eventualitate, indicăm pe biberon din policarbonat „nu este pentru cuptorul cu microunde”.

Dacă Vă grăbiţi, trebuie să încălziţi mai întâi alimentele sau lichidele într-un cuptor cu microunde într-un recipient de sticlă sau porţelan, apoi să turnaţi alimentele în biberon. Urmează apoi amestecarea conţinutului, căci într-un cuptor cu microunde încălzirea alimentelor este neuniformă: produsele alimentare în interior sunt mult mai fierbinţi decât la exterior.

Biberoanele din plastic sunt supuse mai uşor zgârieturilor decât cele de sticlă. Amestecând conţinutul biberonului cu lingura de metal, puteţi zgâria suprafaţă. Aproximativ la fiecare şase luni, se recomandă să se înlocuiască biberonul cu deteriorări evidente.

Biberoanele pentru copii ar trebui să fie spălate bine înainte de folosire indiferent din ce material este fabricat.

În afară de biberoane NUK din policarbonat (PC) se mai produc şi din polipropilenă (PP). Polipropilena este un material sintetic, care nu conţine Bisfenol-A. Biberoanele de polipropilenă sunt tot atât de uşoare ca cele de policarbonat şi pot fi distinse uşor după culoarea de lapte. Biberoanele din sticlă sunt veteranii NUK. În perioada ce s-a scurs s-a dovedit, că ele sunt indispensabile.

Centrul de susţinere a părinţilor MAPA / departamentul juridic, Zeven, aprilie, 2008.