TOTUL DESPRE NUK       PRODUSE NUK        DESERVIRE       BIBLIOTECA       CONTACTE                                   RU   RO            

Suzete

Cum să dezvăţaţi copilul dumneavoastră de a pune invers suzeta NUK în gură?

Vă recomandăm să puneţi suzeta la loc. Continuaţi a face acest lucru până când copilul va învaţă să o pună singur corect.

De ce vă recomandăm să faceţi aşa?

În primul rând, copiii au o dorinţă înnăscută de a suge. Scopul nostru este de a satisface această dorinţă. Cea mai bună cale este alăptarea. Anume suptul firesc a fost luat ca un model pentru crearea suzetei NUK.

Forma suzetei NUK este creată în aşa fel încât procesele de supt şi înghiţire să fie cât mai natural posibile (ca în timpul de hrănire). Este bine antrenat maxilarul şi muschii faciali ai copilului.

Dacă utilizaţi suzete NUK, maxilarul copilului se poate dezvolta între mese. Mimarea va calma copilul dumneavoastră în mod natural.

Cu toate acestea, nu puteţi pur şi simplu să puneţi suzeta în gura copilului. Când copilul suge suzeta NUK parte din exterior a suzetei apasă uşor pe gureiţa şi barbia copilului. Acest lucru îi dă suzetei NUK o formă corectă în gură.

Numai cu utilizarea corectă a suzetei NUK Dumneavoastră veţi profita cu adevărat de superioritatea formei suzetei NUK, bazate pe dovezi ştiinţifice: calmaţi-vă copilul, şi el nu va suge degetul mare şi nu-şi va cauza leziuni, maxilarul copilului dvs. va lucra între mese.

Dacă daţi copilul să sugă o suzetă, pentru ca el să nu fie zgomotos, sau atunci când el o cere din obişnuinţă - se pierde însăşi esenţa de întrebuinţare a suzetei.

Uneori, copilul percepe suzeta ca pe o jucărie, şi o pune în gură inversată. Dar poate copilul dumneavoastră este obişnuit cu alte tipuri de suzetă, de exemplu, simetrice, care îşi pastrează forma oricum ai pune-o în gură?

Merită să acordăm atenţie acestui fapt şi să explicăm copilului, cum să utilizeze suzeta.

Periodic suzeta poate fi inversată în gura copilului - ea nu duce la deformarea maxilarului şi dezvoltarea anormală a dinţilor, pentru că suzeta NUK, moale si netedă, aproape că nu presează de loc cavitatea bucală a copilului. În schimb suptul degetului mare poate provoca daune semnificative. Această opinie este împărtăşită de experţi.

De ce, spre deosebire de alte suzete, forma suzetei NUK este asimetrică?

Pentru că însăşi natura a servit ca model pentru crearea formei NUK. Forma NUK redă contururile biberonului matern în timpul hrănirii.

De ce anume această formă stă la baza suzetei NUK?

Forma suzetei NUK este făcută în aşa fel încât procesele de supt şi înghiţire să fie cât mai posibil naturale (aşa ca în timpul de hrănire). Este bine antrenat maxilarul şi muschii faciali ai copilului.

În biberon după fierbere se acumulează apa!

În toate suzetele NUK este un orificiu de aerare AIR SISTEM.

Prin acest orificiu pătrunde aer, când gingiile apasă suzeta. Până atunci, suzeta NUK ia forma cavităţii bucale. În timpul fierberii apa se poate infiltra în suzetă printr-un orificiu foarte mic.

Sfat: După fierbere, imediat stoarceţi apa acumulată în suzetă.

După fierbere suzeta NUK s-a umflat!

Dacă din suzetă a ieşit tot aerul – trageţi brusc de suzetă. Nu vă faceţi griji suzeta este unită cu suportul în aşa fel încât nu se va rupe.

Un alt motiv ar putea fi blocarea orificiului. Prin acest orificiu iese aerul, când gingiile apasă suzeta. În acest moment suzeta NUK ia forma cavităţii bucale. Dacă acest lucru nu funcţionează, returnaţi suzeta, iar noi o vom înlocui-o cu alta calitativă.